Telekom Szuperszerviz 1422 - Számítógép szerelés, Távsegítség megszűnt
Telekom Szuperszerviz Telefonos Segítség
Megszűnt a Telekom Szuperszerviz

A Telekom Szuperszerviz szolgáltatása a 1422-es telefonszámon volt elérhető. A kiszállásos számítógép javítást 2018-ban, a telefonos, távsegítséget 2021-ben szűntették meg.

Ma reggel megint a Szuperszervizre keresve hívtak telefonon. Gyorsan tisztáztam, hogy nem a Telekom munkatársa vagyok, de legalább annyit tudok segíteni a belassult számítógép felgyorsításában. 

Telekom Szuperszervíz helyett SzámítógépMentő

A Szuperszerviz szolgáltatás helyett a SzámítógépMentő Budapesten ingyenes kiszállással biztosítja a helyszíni számítógép és laptopszerelést, Windows beállítást, programok telepítését, levelezés, internet, wifi beállítást és bármilyen számítógépes hiba elhárítását.

  • Akár 2 órán belül a helyszínen vagyunk
  • Budapesten ingyenes kiszállás
  • Csak akkor fizet, ha megoldjuk a hibát!

Szuperszervíz helyett gyors problémamegoldás

A Telekom Szuperszerviz 30 percenként számolt díjat, de a SzámítógépMentőnél nincs időalapú díj. Közös érdekünk, hogy minél gyorsabban megoldjuk problémáját, és minél több Ügyfélnek segíthessünk. 

100% – Nem hagyjuk megoldás nélkül!

Ha hozzánk fordul, garantáltan megoldjuk problémáját. A hibák 80-90%-a a helyszínen, azonnal javítható. Ha azonnal nem tudjuk javítani számítógépét, azt bevisszük központi szervizünkbe, és tesztelés, alkatrészbeszerzés, beépítés után visszavisszük otthonába, irodájába.
Soha nem hagyjuk magára, megoldás nélkül!

Milyen számítógépes hibákkal fordulhat hozzánk?

Számítógép szoftveres megoldások

Megoldjuk a Windows telepítést, újratelepítést, költöztetést, Office installálást és más programok telepítését, driverek, illesztőprogramok frissítését, vírusírtást, számítógép gyorsítást, tisztítást.

Hardveres hibák megoldása

Melegedő, zajos gép tisztítása, processzor hűtés javítása, nem induló számítógép és laptop hibaelhárítása, lassú gép gyorsítása, fejlesztése, új számítógép építés felhasználásra optimalizálva.

Hálózati, internet hiba megoldása

Internet, Wifi, LAN, router beállítás, nem működő internet, Wifi kapcsolat javítás, helyi hálózat kiépítés,  beállítás.


Mennyiért javítják meg a gépemet?

Pontos árat a hiba azonosításakor tud mondani kollégánk, de a hibák jelentős része 10 000Ft körüli áron a helyszínen javítható.

A SzámítógépMentő jobb a Szuperszerviznél?

Szakemberünk számára személyes kérdés, hogy gyors és megbízható segítséget nyújtson. Sosem hagyjuk megoldás nélkül a bajban!

Laptop, telefon javítással is foglalkoznak?

Laptop tisztítást, szoftveres és hardveres javítást is végzünk: akkumulátor, töltő, kijelző, billentyűzet csere, csatlakozó javítás sem okoz problémát. Okostelefonokkal kapcsolatban helyszínen tudunk alap beállításokban segíteni.

Mennyi a bevizsgálási, kiszállási díj?

Budapesten ingyenes a kiszállás. Szakemberünk a helyszínen megkeresi a hiba okát, és ez alapján ad ajánlatot a javításra. Önnek csak akkor kell bevizsgálási díjat fizetnie, ha valamiért mégsem kéri a javítást. A bevizsgálási díj bruttó 6eFt.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Menjen biztosra, bízza gépét a Számítógép Mentő Szakértőjére!

Hívjon most, segítünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük