Vírusirtás Helyszíni Kiszállással
Vírusirtás Helyszíni Kiszállással

A legjobb Vírusírtó Program használata mellett is megfertőződhet gépe. Ha megtörtént a baj, Vírusos lett a számítógép, bízza a Vírusirtást Szakemberre!

Vírusos a gép, mit tegyek?

A Vírusos Számítógép egy időzített bomba: minél többet használja a fertőzött gépet, annál több helyre terjedhet el a vírus.

5 tipp Vírusos Számítógép Megmentéséhez

 1. Ne használja a Számítógépet!
  A legjobb, ha a Vírusirtásig egyáltalán nem használja a fertőzött gépet. Így a fertőzés nem fog tovább terjedni még több programra.
 2. Ne tegyen bele Pendrive-ot!
  A Pendrive a legjobb módja, hogy a Vírust másik gépre is átvigyük, vagy a már megtisztított gépet újra megfertőzzük. Ha mégsem lehet elkerülni a Pendrive használatát, azt mindig fertőzöttnek kell tekinteni!
 3. Ne használjon Internetet!
  Csatlakozzon le a Wifiről, vagy húzza ki a netkábelt, mert egy Vírusos gép a többit is meg tudja fertőzni a lakásban, irodában.
 4. Hívja most a SzamítógépMentő Szakemberét!
  A SzámítógépMentő 24 órán belül, a helyszínen elvégzi a Vírusirtást, és Ön újra használhatja gépét, biztonságban tudhatja adatait.
 5. Használja a Legjobb Vírusirtó Megoldást!
  Rendszertől, használattól függően szakemberünk beállítja Önnek a megfelelő Vírusvédelmi megoldást, így a jövőben elkerülheti a kellemetlenségeket.
Professzionális Vírusirtás Helyszíni kiszállással
Professzionális Vírusirtás Helyszíni kiszállással

Vírusírtás Professzionálisan

A Vírus fajtájától és a fertőzés súlyosságától függően különböző vírusirtási feladatokat végzünk el a gépén. A hagyományos, futtatható programokat fertőző, a levelezésen vagy weboldalon keresztül támadó, vagy éppen a háttérben a gépet használó vírusok ellen más-más módon lehet védekezni.

Gyanús telepített programok eltávolítása

Tapasztalatunk szerint az otthoni számítógépek 90%-án van olyan program, amit sohasem használnak, de a háttérben lassítja a gépet. Ezért van az, hogy egy véletlen telepített Adware, Spyware, vagy egy sebezhető program kéretlen tevékenysége nem is tűnik fel. Az ilyen szoftverek nem rejtőzködnek, gyorsan eltávolíthatók.

Teljes Vírusvizsgálat

A klasszikus Számítógépes Vírusok nagy része rejtőzködik, ezek nyomait csak a legjobb Vírusirtó Programokkal lehet felfedezni. A Teljes Vírusviszgálat során a számítógép merevlemezeit átvizsgáljuk, és elvégezzük:

 1. A fertőzött fájlok megtisztítását,
 2. Vagy a nem javítható fájlok törlését.

Indítás Előtti Vírusirtás

Sok esetben a Vírusvizsgálat megtalálja a kártevőt, de annak fejlettsége miatt nem tudja a Windows működése közben eltávolítani azt. Ilyenkor még a Windows indítása és ezáltal a vírus aktivizálódása előtt végezzük el a speciális Indításkori Vírusírtást, ami ilyenkor szinte mindig tökéletes eredményt biztosít.

Végső Esetben Teljes Tiszta Újratelepítés

Előfordul olyan, hogy a Vírusirtás sikeres, de a vírus sok rendszerfájlt tönkretett, így a Windows instabillá válik. Ilyen esetben a teljes adatmentést követően elvégezzük a Windows teljes, Tiszta újra telepítését, majd a mentett adatok visszaállítását. Így Ön a lehető leggyorsabban jut ismét tiszta, és stabil számítógéphez.

Nem az Ön hibája a Vírusos fertőzés!

De tanuljon az estetből! A vírusok készítői nagy részt az emberi hiszékenységet és figyelmetlenséget használják ki. A Vírusirtó program használata mellett a legnagyobb veszélyt a figyelmetlenség jelenti. Legyen óvatos, gyanakvó a vírusfertőzés elkerüléséhez.

Menjen biztosra, a Vírusirtást bízza a Számítógép Mentő Szakemberére!

Hívjon most, segítünk!