Onedrive leallitas magyarazkodassal

A OneDrive leállítása macerásabb lett az új frissítéssel, a Microsoft csak akkor engedi kikapcsolni, ha megmagyarázzuk, miért nem kell.

OneDrive leállítás magyarzázkodással

A Microsoft immár híres arról, hogy megnehezíti a felhasználók dolgát, ha neki úgy áll érdekében. Mindenki ismeri az Edge össze-vissza megjelenő üzenetét, hogy ne töltsünk le másik böngészőt, de az újabb gép tulajdonosok szenvednek az állandó most frissítsen már Windows 11-re, mert az olyan jó típusú üzenetektől is.

Most a OneDrive-ba érkezett user akasztó funkció. A Windows ingyenes, korlátozott tárhelyes felhő mentési szolgáltatását a felhasználók kb. fele nem is ismeri, az magától fut a háttérben. Ez nem is lenne baj, ha nem lassítani a gépet és okozna sokszor kellemetlen problémákat, adott esetben frissítéskor adatvesztést.

A megoldás a OneDrive bezárása, amit most a redmondi óriás már egy kérdőív kitöltéséhez köt. A bezárás gomb nem nyomtató meg, míg meg nem magyarázzuk, miért nem kell a OneDrive.

Megoldás a feladatkezelőben

A megoldás hosszútávon a feladatkezelő megnyitása, ahol az indítás lapon kikapcsolhatjuk a OneDrive futtatás a rendszer indításkor. Ezzel a OneDrive úkrainditas után már nem töltődik be, és a rendszerünk is gyorsabb lesz.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Menjen biztosra, bízza gépét a Számítógép Mentő Szakértőjére!

Hívjon most, segítünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük