100% Megoldás Garancia
100% Megoldás Garancia

A modern életünk szerves részévé váltak a számítógépek, ezért egyetlen számítógépes hiba megbéníthatja cégünk működését, vagy lehetetlenné teszi mindennapi életünk.. A SzámítógépMentő ezért egyedülállóként a „100% Megoldás Garancia” keretében garanciát vállal minden szoftveres és hardveres problémára javítására.

Nem hagyjuk magára a számítógépes hibával, ha nem tudunk megoldást nyújtani problémájára, Önnek nem kell fizetnie szolgáltatásunkért!

100%-os Megoldás Garancia

Ha nem tudjuk megoldani a hibát, Ön nem fizet a szolgáltatásért

100% Megoldás Garancia – Miért válasszon minket?

A SzámítógépMentő mindig is arra törekedett, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsa ügyfeleinek, és a Megoldás Garancia ebben a törekvésben játszik kulcsfontosságú szerepet. Az alapelv egyszerű: ha nem sikerül megoldanunk az ügyfél számítógépének szoftveres vagy hardveres problémáját, akkor nem kell fizetnie szolgáltatásunkért. Ez azt jelenti, hogy teljesen kockázatmentesen fordulhatnak hozzánk segítségért, hiszen a sikerünkön múlik a díjazásunk. A Megoldás Garancia nem csupán üres reklámszöveg, valódi elkötelezettségünket tükrözi az ügyfelek segítése iránt.

SzámítógépMentő Megoldási Statisztikák

Miért merünk garanciát vállalni a megoldásra?

91%-ban azonnal megoldjuk a hibát

Az esetek 91%-ban a helyszínen, azonnal megoldjuk a problémát

8%-ban még aznap megoldjuk a hibát

8%-ban szoftver vagy hardver cserével még aznap megoldjuk a hibákat.

1%-ban nem éri meg a hiba javítás

Csupán az esetek 1%-ában fordul elő, hogy a javítás magas költsége miatt Ügyfelünk számára mar nem éri meg a javítás, de ez esetben is segítünk új számítógép beszerzésében.

Nehezen megoldható hibánál nem foglalkoznak Önnel?

Számos Ügyfelünk keres meg azzal, hogy más szervizek, szakemberek a nehezen javítható számítógépes hiba esetén aránytalanul magas áron vállalják a javítást, vagy egyszerűen azt mondják, hogy nincs megoldás problémájukra. A SzámítógépMentőnél alapelv, hogy az Ügyfél számára az optimális megoldást keressük meg. Amennyiben a hiba csak szoftver, vagy hardvercserével javítható, akár 1 napon belül beszerezzük és beépítjük azt. Ha egy számítógép nem javítható gazdaságosan (a javítási költség túl magas) segítünk új számítógép beszerzésében, és a teljes költöztetésben.

Nem futunk el a nehéz hibák elől!

Mert hivatásunk, hogy megoldjunk minden egyes problémát

Kivételes helyzetek

Van néhány olyan helyzet, amikor a 100% Megoldás Garanciát nem tudjuk biztosítani, mert rajtunk kívülálló okok miatt erre nincs lehetőség. Ilyen kivétel a sérült adatok mentése, amikor szakembereink mindent megtesznek, hogy az elveszett adatot helyreállítsák, az adatok fizikai sérülése esetén erre nincs midig lehetőség, vagy a helyreállítás költsége 100eFt-os nagyságrendű speciális eljárással oldható csak meg.

Ezen kívül, nem tudjuk vállalni a garanciát olyan esetekben, amikor egy javításhoz, vagy beállításhoz szükéges jelszó nem áll rendelkezésre, és a szolgáltatónál nincs lehetőség ennek helyreállítására sem. Erre a legjobb példa a BIOS jelszó elfelejtése, valamint a Gmail fiók jelszavának elfelejtése olyan esetekben, amikor a fiókhoz nem került beállításra sem biztonsági email cím, sem biztonsági telefonszám. Bár mindent megteszünk, hogy segítsünk, néhány harmadik feles szolgáltatásnál nem lehetséges az új hozzáférés megszerzése.

Kérje a 100%-os Megoldás Garanciát

A SzámítógépMentő büszke arra, hogy ügyfelei számára kiváló és megbízható szolgáltatást nyújt. A 100% Megoldás Garancia lehetővé teszi, hogy ügyfeleink kockázatmentesen vegyék igénybe kiszállási szolgáltatásunkat. Ha nem tudjuk megoldani a szoftveres vagy hardveres problémákat, és a hiba nem javítható újratelepítéssel vagy hardvercserével sem, ügyfeleinknek nem kell fizetniük semmit. Ugyanakkor az adatmentés a kivétel, mivel bizonyos esetekben az adatok fizikai sérülése miatt már nem lehet visszaállítani őket. Emellett bizonyos szolgáltatásokhoz kapcsolódó problémákra sem tudjuk garantálni a megoldást, mivel ezek függhetnek külső szolgáltatóktól is.

Az ügyfelek elégedettsége mindig is az elsődleges célunk volt, és a 100% Megoldás Garancia segítségével továbbra is kitartunk ezen elkötelezettségünk mellett. Ha bármilyen számítógépes problémával találkozik, ne habozzon fordulni hozzánk – csapatunk mindent megtesz, hogy garantáltan segítséget nyújtson Önnek, és az üzemképességet minél hamarabb helyreállítsa.

Menjen biztosra, bízza gépét a Számítógép Mentő Szakértőjére!

Hívjon most, segítünk!