Számítógép bővítés tanácsadás

Számítógép Bővítés Szakértő Segítségével

A számítógep bővítésevel több tárhely, gyorsabb betöltődés, gyorsabb működés erhető el a Windowsban és adott programok használatakor.

 • Lassú a gép indulasa
 • Lassú egy program működése
 • Egy program nem tud betölteni fájlokat (pl 3D tervet)
 • Nincs elegendő tarhely
 • Lassan futnak a játékok

Számítógép bővítési tanácsadás előnyei

 • Optimalis ár/érték arányú gép bővítés
 • Garantált kompatibilitás
 • Későbbi bővíthetőség
 • Szakszerű beépítesi lehetőség

Júniusban ingyenes számítógép bővítési tanácsadás!

Kinek ajánljuk a szakértői segítséget?

Számítógép bővítés hiba lehetőségek
Számítógép bővítés szakértő segítséggel

Mindenkinek, aki biztosra akar menni, aki nem akar fejfájást és gyorsan túl akar lenni a számítógép bővítésén. Nem kell mindenkinek mindenhez értenie. Mi szakértők vagyunk a számítógép bővítésben, rutin feladat számunkra egy memória vagy processzor kiválasztása, és minden héten több új teljes konfigurációt építünk.

Ha gázosra, autószerelőre, kőművesre van szükségünk mi is szakemberhez fordulunk, mert biztosak akarunk lenni benne, hogy nem lesz szivárgás, nem robban le a kocsi és nem dől ki a fal. Ugye Ön is biztonságban szeretné tudni számítógépét a bővítés után?

Miért kérje szakember segítségét a bővítéshez?

Az asztali számítógép bővítése, de még a laptop bizonyos fejlesztése is egyszerűnek tűnhet, de sok olyan hibát lehet elkövetni, amely felesleges plusz költségét jelenthet.

Ha ezt tudtam volna… Legközelebb inkább megkérdezem önöket!

K. Péter (visszatérő ügyfelünk)

Nem kompatibilis alkatrész vásárlása

Nincs is annál idegesítőbb, mint amikor a technikai részletekben elveszve véletlen olyan alkatrészt vásárol, ami nem is működik gépeben. Az anyagi kockázat minimalizalható, ha webshopban rendel, és problema esetén él az elállás jogával, de az utánajárást, az elvesztegetett időt ezzel sem lehet elkerülni.

Teljesítményt nem javító alkatrész vásárlása

Akkor sem leszünk boldogabbak az eredménnyel, ha a fejlesztés után működik a gép, de nem lesz gyorsabb. Tucatnyi ilyen esetbòl a leggyakoribb a videokártya fejlesztés, ami nem hoz nagyobb fps szamot, mert az adott jatek jobb processzort igényel. De pl. egy netezős gépbe is feleslegesen teszünk 16 vagy 32GB ramot, ha még HDD-ről fut a Windows, ugyanolyan lassú lesz.

Értelmetlenül drága alkatrésszel bővítés

Sokszor találkozunk azzal,  hogy ügyfelünk egy alkatrészből a legjobbat akarja. Ez bizonyos esetekben indokolt lehet (pl 3d renderelésre top vdieokartya), de a legtöbbször a teljesítményt a leggyengébb láncszem, a leglassabb alkatrész határozza meg, így pénzkidobás top processzort tenni egy régi videokártya mellé, vagy 64GB RAM-ot pakolni egy közepes gamer gépbe.

Hibás alkatrész beépítés

Szamitogep Bovites Elhajlott Processzor Lab

Az új alkatrész beépítése sok ügyfelünket nem riasztja meg, ami nem is csoda, hiszen az asztali gépeknél elvileg nem is lehet rossz helyre dugni semmit, mert nem megy be. Ennek ellenére találkoztunk már fordítva bepattintott RAM-okkal, félig kilógó videokártyákkal, szakadt, megtört kábelekkel, elhajlott lábú CPU-val és tönkrement alaplapokkal is. Nem kérdéses, hogy aki nap mint nap ezzel foglalkozik, az ilyen kellemetlenségek nélkül tudja beszerelni a hardvereket.

Hibás szoftveres konfigurálás

Ha a számítógép bővítés házilag sikerrel jár és elindul a gép, akkor sem lehetünk biztosak benne, hogy szoftveresen a rendszer mindent jól kezel. Jó példa erre a memória sebesség beállítása. Tucatnyi ügyfélnél láttunk 3200mhz-es RAM-ot, amit akar évekkel a RAM bővítés után 2400mhz-en használták, mert nem tudták hogyan kell helyesen beállítani. Ennél kritikusabb, amikor egy SSD kerül a gépbe, de a régről fent maradt töredezettségmentesítő program azt is kezelésbe veszi, ezzel drasztikusan csökkentve élettartamát.

Számítógép memória szoftveres beállítás
Számítógép memória szoftveres beállítása és a késleltetés

Milyen bővítési igényekkel találkozunk?

 • Lassú Windows indulás
 • Lassú program betöltés
 • Játékban kevés FPS
 • Kevés tárhely
 • Lassú gép több program megnyitásakor

Gyakori számítógép bővítési megoldások

 • PC memória bővítés (akár beszámitással)
 • SSD bővítés (HDD lecserélése)
 • Processzor csere
 • Teljes alaplap + Processzor + Memória csere
 • Videokártya csere

A számítógép bővítés tanácsadás 5 lépésben

 1. Írja össze számítógépe jelenlegi alkatrészeit

  Keresse elő a vásárlásról szóló számlát, vagy ha nincs meg, kattintson jobb egér gombbal az intézőben az „Ez a gép” elemre és válassza a „Tulajdonságok” lehetőséget. A megjelenő ablakból jegyezze fel a processzor, a memória és a Windows változat adatait. Nyissa meg az intézőben az „Ez a gép” elemet, és írja fel C, D és a többi meghajtó méretét.

 2. Töltse ki a számítógép bővítés űrlapot

  a fenti Űrlapon adja meg aZ összegyűjtött adatokat, és írja le, hogy pontosan miért szeretné bővíteni számítógépét. Minél részletesebben írja le az igényeket, annál gyorsabb és pontosabb javaslatot tudunk önnek adni.

 3. Szakemberünk szükség esetén megkeresi telefonon

  Ha az igények pontosítására van szükség, kollégánk telefonon keresi majd fel a b

 4. Megkapja a bővítesi javaslatot

  A megadott email címére küldjük el a személyreszabott számítógép bővítési javaslatunkat.

 5. Megrendelheti a bővítést beépítéssel

  Amennyiben javaslatunk elnyeri tetszését, megrendelheti a bővítést a SzámítógépMentő beépítésével. A beépítés időpontját telefonon egyeztetjük.

Estimated Cost: 5000 HUF


Mennyi idő alatt kapok bővítési javaslatot?

Szakembereink a beérkezés sorrendjében dolgozzak fel a kérdéseket. Minél pontosabban leírja igényeit, annál gyorsabban tudunk válaszolni. A kérések nagy részére 48 órán belül küldünk szakértői választ.

Nem tudom milyen a gépem, tudnak segíteni kideríteni?

Igen, kollégánk tavsegítséggel meg tudja állapítani a hardverek pontos típusát. A tavsegitseg dija megkezdett 30 percenként 6000Ft.

Vállalják a számítógép bővítés elvégzését is?

Igen. A SzámítógepMentő kiszállással vagy szervizbe szállítással vállalja a gép bővítést.

Kötelező megrendelnem a bővítést?

Nem, a számítógép bővítési tanácsadás nem jár rendelési kötelezettséggel. Ennek ellenére javasoljuk, hogy a bővítést szakember végezze, hiszen így rengeteg hiba kerülhető.

Mennyibe kerül a bővítés?

Az ővítesi javaslat tartalmazza a bővítés elvégzésének pontos díját is.

Mikor tudják elvégezni a bővítést?

A számítógép bővítésének időpontját előzegesen, telefonon egyeztetjük. Általában 2 napon belül tudunk időpontot biztosítani

Menjen biztosra, bízza gépét a Számítógép Mentő Szakértőjére!

Hívjon most, segítünk!