Elfelejtette Windows jelszavát és nem tud belépni gépébe? Frissítés után nem működik a Windows jelszó? Van megoldásunk, gépéhez újra hozzáférhet!

Elfelejtett Windows jelszó helyreállítás, feltörés

Helyreállítjuk Windows jelszavát

Elfelejtett Windows jelszó

Bárkivel előfordulhat, hogy régi gépet félretéve, nem használta, majd amikor az újra előkerül, már nem emlékszik a Windows jelszóra. Vagy az a bizonyos kockás füzet is elkeveredhet, és nincs aki emlékezzen a jelszóra. Szerencsére van megoldásunk!

Frissítés után nem működik a Windows jelszó

A Windows 10 és Windows 11 esetében is ismert jelenség, hogy frissítési hiba után nem működik a Windows jelszó. Nem Ön volt a hibás, egyszerűen a frissítés során megsérült a Windows rendszer, így a jelszavakat beléptetésnél nem tudja elérni.

Elfelejtett Windows jelszó helyreállítása

A jelszó helyreállitását Szakertőnk 25 éves tapasztalattal szinte minden estében el tudja végezni, így Ön újra hozzáférhet számítógépéhez, adataihoz.

Hogyan zajlik az elfelejtett Windows jelszó helyreállítás?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Hívjon telefonon, vagy kérjen visszahívást weboldalunkon, és írja le minél pontosabban a jelszó elvesztés, vagy működési hiba történetét.

A Windows jelszó hiba azonosítása

Szükség esetén telefonon fogjuk keresni ha további információk szükségesek jelszó hiba pontos behatárolására.

Jelszó helyreállítási lehetőségek megállapítása

Szakértőnk az adatok alapján megvizsgálja a helyreállítási lehetőséget, és visszajelez Önnek a várható elkészülési idő és ár információkkal.

Tulajdonjog igazolása

A helyreállítás megkezdése előtt kérjük majd, hogy igazolja a gép tulajdonjogát számlával, rendelési bizonylattal, vagy speciális tulajdonjog igazolási eljárásunkkal.

Windows jelszó helyreállítása

Szakértőnk a helyszínen átveszi számítógépét és a szervízben elvégzi a jelszó helyreállítását.

Visszaszállítás és tanácsadás

Visszavisszük gépét, és újra hozzáférést kap adataihoz. Egyúttal szakértőnk ismerteti a jelszókezelési tippeinket, hogy ezentúl ne legyen szükséges Windows jelszó helyreállításra.

Tulajdonjog igazolása Windows jelszó helyreállítás előtt

A visszaélések elkerülésére érdekében hitelt érdemlően igazolnia kell a laptop vagy számítógép tulajdonjogát a vásárlást igazoló számlával. Amennyiben a számlával vagy igazolással nem rendelkezik, szakértőn egy kijátszhatatlan kérdéssort fog feltenni, melyre adott válasza alapján biztosan megállapítható, hogy a gép az ön tulajdona-e.

Menjen biztosra, bízza gépét a Számítógép Mentő Szakértőjére!

Hívjon most, segítünk!