Az elveszett jelszó helyreállítás problémájával minden számítógép hasznéló talalkozik, mert ha fejben tartja, ha papírra írja, vagy ha digitálisan tárolja, akkor is előbb vagy utóbb az egyik jelszó elveszik.

Elveszett jelszo helyreallitas

Ne essen panikba, ha elveszett a jelszó!

Az elveszett jelszó helyreállításra több megoldás is van. Attól függően, hogy milyen jelszó veszett el, a helyreállítás lehetséges jelszó emlékeztető kéréssel, jelszó helyreállítas kéréssel, biztonsági email vagy telefonszám használatával. Ha ezen megoldások nem működnének még mindig kérheti szakértőnk segítséget a helyreállításban, hogy ismet hozzáférést szerezzen fontos adataihoz.

Módszerek az elveszett jelszó helyreállítasra

Windows elveszett jelszó helyreállítás

Jelszó emlékeztető: A jelszó emlékeztető kérés segítségével egy olyan korábban beállított információ jelenik meg vagy kérhető emailben, amelyet Ön állított be a jelszó megadáskor. Ez a szöveg általában leírja, hogy a jelszó mit tartalmazott, pl.: kutyám neve, születés dátum emlékeztetőből kitalálhatja hogy a jelszó Cézár2020 volt.

Jelszó helyreállítás: A jelszó helyreállítás során email-t vagy sms-t kap a fiókhoz beállított címre, melyben a jelszót a belépési szolgáltató elküldi Önnek.

Új jelszó beállítás: Az új jelszó kérésnél emailben vagy sms-ben kap egy linket vagy egy kódot, amivel a belépési oldalon új jelszót tud beállítani fiókjához.

Biztonsági email cím vagy telefonszám: Ilyenkor a másodlagos címre vagy telefonszámra kapja az új jelszó beállítási linket vagy kódot.

Ha nem működik, kérje Szakértőnk segítségét!

Ha a fenti módszerek nem működnek, vagy elakad a folyamatban kérje szakértőnk segítséget, aki többszáz elveszett jelszó helyreállítás tapasztalatával az összes lehetőséget ismeri.

A profi jelszó helyreállítás folyamata

Kapcsolatfelvétel

Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy e-mailen, vagy kérjen visszahívást.

Elveszett jelszó azonosítása

Az első lépés az, hogy megértsük, mi történt. Miután elmondta a problémát, az elveszett jelszó használatának helyét, a belépési email címet vagy nevet, és az utolsó ismert jelszót, szakértőnk.

Jelszó helyreállítási lehetőségek felmérése

Szakértőnk megvizsgálja a helyreállítási lehetőségeket és visszahívja önt az helyreállítási időpont és költségek egyeztetésével.

Jelszó helyreállítása

A jelszó helyreállításával, a jelszó feltörlésével vagy a jelszó törlésével újra hozzáférést biztosítunk a fiókjához. A helyreállítás történhet kiszállással, távsegítség formájában, de bonyolultabb esetekben a szervízben végezzük.

Tesztelés és Tanácsadás

A helyreállítás után ellenőrizzük a rendszert, és tanácsokat adunk a jövőbeli adatvesztés megelőzésére.

Milyen esetekben végezze el maga a jelszó helyreállítást?

A jelszó helyreállítast Ön is elvegezheti, ha a következő esetekben:

  • Elfelejtett gmail jelszó helyreállítása
  • Elfelejtett Kréta jelszó megváltoztatása
  • Ügyfélkapu jelszó módosítása
  • Facebook jelszó megváltoztatása

Mikor kérje segítségünket jelszó helyreállítasban?

  • Elfelejtett Windows jelszó esetén (helyi fiók vagy Microsoft fiók)
  • Elfelejtett Word, Excel, PowerPoint jelszó feltörése
  • Elfelejtett Wifi jelszó megváltoztatása
  • Elfelejtett iPhone jelszó, kód esetén
  • Elfelejtett Android jelszó vagy kód esetén
  • Elfelejtett RAR jelszó esetén

Mi történik, ha számítógépem jelszavát nem lehet helyreállítani?

Előfordulhat, hogy az operációs rendszer olyan mértékben sárült, hogy a jelszó helyreállítás az asztali számítógépén vagy laptopján nem lehetséges. Ilyen esetben is tudunk segíteni a gépen található adatok és beállítások mentésben és újratelepítést követően azok visszaállításában.

Mit kérünk a jelszó helyreállításhoz?

Szakértőnk a visszaélések elkerülésére érdekében az elveszett jelszó helyreállítás előtt az eszköz illetve a fiók tulajdonjogát hitelt érdemlően bizonyító dokumentum bemutatását fogja kérni. Telefon, laptop, számítógép esetén a vásárlást igazoló számlára van szükség, mellyel elkerüljük a lopott készülékek félrevezető „feltörési” kéréseit.

Miért valassza szakértőnket?

Tapasztalt Szakértő: Képzett számítógépes szakértők vagyunk, 25 éves tapasztalattal rendelkezünk az elveszett jelszavak helyreállításban, a védett, vagy sérült tartalmak helyreállításában.

Helyszíni Szolgáltatás kényelme: Nem kell számítógépét behoznia, mi megyünk el Önhöz.

Gyors Jelszó helyreállítási Megoldás: Az elveszett jelszó problémáját gyorsan és hatékonyan kezeljük.

Ügyfélközpontúság: Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra, nézze meg értékeléseinket.

Menjen biztosra, bízza gépét a Számítógép Mentő Szakértőjére!

Hívjon most, segítünk!