Miért jó, ha a Számítógép Szerelő házhoz megy?

A klasszikus számítógép szerelőt egy sarki szervíz félhomályos sarkában képzeljük el, ahogy hosszú zsíros haját a füle mögé hajtva megigazítja szódásszifon szemüvegét. 😀

Az új idők azonban új megoldásokat és szakembereket követelnek. Ma már egy számítógép szerelő házhoz megy, és ott, az ajtón beengedve egy illedelmes, megbízható, értelmiségi és igenyes szakembert köszönthetünk.

De miért is jó, ha a számítógép szerelő házhoz megy?

1. Nem kell elcipelni gépünket a szervizbe

Bár a laptopokat táskában könnyű hordozni, az asztali gépek szerelőhöz szállítása már korántsem ilyen kellemes feladat. Nem is beszélve egy telepakolt Gamer számítógepről, ami akár 30kg-os súlyával igazi rémálom a szerelőhöz szállításban. Ha viszont a szerelő jön hozzánk, a gépet meg sem kell mozdítani.

2. Mi válszthatjuk meg a kiszállás időpontját

A szervizek általános nyitvatartási ideje hétfőtől péntekig 9-17 óra közötti. Milyen jó is ez amikor mi is 9-17-ig dolgozunk! 😀 A házhoz jövő szereplővel viszont későbbi időpontot is tudunk egyeztetni, és ami még fontosabb: mi mondjuk még mi legyen az az időpont.

3. Gyorsan szereli meg a gépet, mert mennie kell a következő ügyfélhez

Ismerős, amikor a szervizben azt mondják hogy majd hívjuk, ha kész? Jobb esetben bevállalnak 2-3-5 munkanapon belüli határidőt. Persze, mert a szervizben egymás után állnak sorba a számítógépek a szerelesre várva. Amikor a számítógép szerelő házhoz megy, érdekelt abban, hogy minél gyorsabban találjon megoldást, és indulhasson a következő ügyfélhez. Ez a SzámítógépMemtőnel nem azt jelenti, hogy összecsapjuk a munkát! Ellenkezőleg, gyors, de költséghatékony megoldásokat kínálunk, melyekből Ön választ.

4. Pontosan látjuk, mit is csinál valójában

Amikor a szervizpultrol hátra viszik a műhelybe a gépet, esélyünk sincs ellenőrizni, milyen javításokat végeznek el igazából. Ha a szerelés az otthonunkban, irodánkban folyik, minden folyamatot ellenőrizhetünk.

5. A szerelés az otthoni perifériákkal történik

A szervizben, szervizkörülmények között tesztelik gépünket. Ez akkor lehet hátrány, ha valamelyik periferiaval van gond. Egy monitor, nyomtató, szkenner, internet hibát csak a helyszínen lehet valóban javítani.

6. Javítás közben felméri a további igényeimet

A javítás sokszor eltarg 1-2 óráig is. Ez idő alatt óhatatlanul beszélgetésbe elegyedünk a szereplővel, és ekkor a jó szerelő meghallja igényünket. Lehet, hogy nem is tudunk róla, de azonnal megoldást tud nyújtani további problémáinkra is.

7. Nem tart fent szervizt, így olcsóbban dolgozik

Ha a számítógép szerelő házhoz megy, akkor nem kell havi többszázezer forintért szervizhelyiséget fenttartania. A kisebb költség miatt kedvezőbb áron tudja ugyanazt a szolgáltatást biztosítani, mint hagyományos szervizes munkatársai.

8. Weboldala alapján előre tudjuk a javítási költséget

Mivel nincs üzlete, minden helyszíni szerelőnek informatív weboldala van. Ezen keresztül szerzi ügyfeleit. Mielőtt a számítógép szerelő házhoz megy, lehetőségünk van weboldala alapján előre tájékozódni az árakról és szolgáltatásokról.

9. Munkáját azonnal értékelhetjük a Google-ben

Bár a hagyományos szerviznél is van erre lehetőség, a házhoz járó szerelők mégis gyakrabban kérnék ügyfél vissszajelzést. Ez azonnal megjelenik a Google-ben, ami az összes későbbi érdeklődő számára hasznos információ a számítógép szerelő választáskor.

Természetesen a kiszállással dolgozó számítógép szerelő egy bizalmi munkát végez. Ahhoz, hogy valakit beengedhünk a lakásunkba, érdemes előre alaposan tájékozódni, megnézni a vevői értékeleseket, az árakat, és a pontos szolgáltatást. A SzámítógepMentőnel büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink 90%-a visszatért, de csak 6-12 hónap után keres meg minket újra, mert tartósan meg tudtuk oldani problémáját.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Menjen biztosra, bízza gépét a Számítógép Mentő Szakértőjére!

Hívjon most, segítünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük