Aktivalja A Windowsz Felirat Eltuntetese

Az elmúlt napokban egyre többen észlelik az „aktiválja a Windowst” feliratot a Windows 10 vagy Windows 11 asztalánál jobb alsó sarkában. Ez arra utal, hogy korábban az úgynevezett KMS pico aktivátorral telepítette fel valaki a rendszert, ami ezért illegális.

Miért jelenik meg az aktiválja a Windowst felirat?

A Windoss beépitett Windows Defender virusirtokanak utolsó frissiteseben a Microsoft végül hadat üzent az illegális felhasználóknak. A frissitessel a Defender letiltja, mintegy vírusnak tekinti a KMS aktivatort.

Használható marad a gépem?

A jó hír, hogy a gép továbbra is használható marad, de néhány beállítás nem lesz elérhető, és persze a jobb oldalú felirat sem tűnik el magától. Mindenesetre a Micrsoft nem támogatja ugyan az illegális felhasználást, de nem lehetetleníti el a felhasználókat.

Hogyan tűntethetem el a figyelmeztetést?

A Windows legalizálasa az egyetlen hosszútávú megoldás. Ehhez szerencsére újratelepíteni sem kell a rendszert, egyszerűen legális liszensszel újra kell aktiválni azt.

Mennyibe kerül az aktiválás?

A SzámítógépMentő szakembere Budapesten ingyenes kiszállással, 20eFt-ert tudja biztosítani a legális kulcsot, és egyben elvegzi a helyszíni aktiválás, és a teljes rendzserfrissitest.

Menjen biztosra, bízza gépét a Számítógép Mentő Szakértőjére!

Hívjon most, segítek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük