Posta levelezobol uj outlook elmeny

A Posta levelező program a Windows 10 még működőképes ingyenes email kliense. De a napokban az inulásnál megjelenik a csábító ajánlat: váltsunk az új Office élményre. Mutatjuk miért ne!

A Posta egyszerű, de elegendő

A Posta pont arra jó, amire kell: e-mailek küldésére és fogadására. Igaz, hogy csak egy feladó nevét állíthatunk be, de vannak mappák, és több email címmel is elbokdogul. És ami persze nem elhanyagolható, hogy még mindig ingyenes.

Microsoft 365 minden áron

Az ingyenesség lehet az a jellemző ami a Microsoft stratégiájával ellentétes. Ezért jelenhetett meg a az indításkor jelentkező felhívás mi szerint kipróbálhatjuk az új Outlook élményt. A felhívásra kattintva egy valóban kicsit különböző felületet kapunk ami jobban emlékeztet a fizetős Outlookra.

Meglepetés: mégsem ingyenes?

A meglepetés csak akkor érhet ha már egy ideje használjuk az új felületet ugyanis nem olyan sokára előfizetésre kényszerít és az új program verzió.

Ilyenkor már nem lehet visszalépni

Természetesen amikor az előfizetést felajánlják nekünk már nincs lehetőség visszatérni a régi posta alkalmazáshoz. Több ügyfelem és keresett meg az elmúlt napokban ezzel a problémával. A kemencében sétálva ugyanis leállt az eddig szépen működő levelezőkliens.

Macerás, de van megoldás

A Posta alkalmazást még vissza lehet állítani, de a helyreállítás során el kell távolítani a frissítést, a Posta alkalmazást és az alkalmazás boltból tisztán kell újratelepíteni azt.

Újra be kell állítani az email címeket

A helyreállítási folyamat után a visszakerült posta alkalmazásban újra be kell állítani az összes email címet.

Jobb, ha nem is frissít

Ha továbbra is szeretné használni a posta alkalmazást a biztos megoldás ha folyamatosan nemet mond az induláskor felkínált frissítési lehetőségre.

Ha bevételt a kelepcébe

A számítógép mentőszakembere a helyszínen el tudja végezni a korábbi posta alkalmazás visszaállítását de minden esetben szükség van használt e-mail címek bejelentkezési adataira

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Menjen biztosra, bízza gépét a Számítógép Mentő Szakértőjére!

Hívjon most, segítünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük