Megállt a Windows 11 térnyerése

Nincs mese, a Windows 11-et hiába erőlteti a Microsoft, t hónap alatt mindössze 0,5%-al több gépen fut Win 11.

Windows 11, a következő fekete bárány

Megállt a Windows 11 térnyerése
Megállt a Windows 11 térnyerése

A Microsoft a legnagyobb operációs rendszer gyártó, de mint minden nagynak, neki is időnként vannak kevésbé sikeres rendszerei. A múltban sem volt ez másképp, a Windows Millenium, a Windows 8 majd a 8.1 sem terjedt el igazán, és most erre a sorsra jut a Windows 11 is.

Sikeres Windows verziók újdonságokkal

A legendás, újdonságokkal bővelkedő, stabil és megbízható Windowsoknak nem kellett az erőltetett marketing. Ki ne emlékezne a Windows 3.1-re, a Win95-re, a Windows 98-ra, az XP-re, vagy a Windows 7-re. Ezek, és a még magát rendületlenül tartó Windows 10 rendre maguktól terjedtek el. A felhasználók számára logikus döntést jelentették, mert stabilitást és valódi új funkciókat biztosítottak. A Windows 10 a mai napig rendületlenül tartja 71,6%-os piaci részesedéset.

Hiába az erőltetett marketing a Windows 11-nél

A Windows 11 elterjedését Microsoft már évek óta erőlteti például a Windows 10 ben állandóan előbukkanó frissítési ablakkal És persze az ingyenes frissítési lehetőséggel. Ez eleinte sok felhasználónak kedvező ajánlatnak tűnt mindaddig ameddig be nem bizonyosodott hogy a Windows 11 szolgáltatásokban nem tud többet nyújtani viszont a stabilitása még a mai napig sokkal gyengébb mint a Windows 10 rendszeré.

Jöhet a Windows 12?

Microsoft hamarosan kénytelen lesz belátni hogy a Windows 11 terjedését nem tudja tovább erőltetni és egyre valószínűbb teszu a Windows 12 megjelenését.

A kérdés csak az hogy a manapság már lufinak titulált mesterségesintelligencia megoldásoktól hemzsegő Windows 12 valójában mennyi előnyt fog nyújtani a felhasználóknak, és milyen stabilitást biztosít majd a Windows 10 hez képest.

A legújabb hírek szerint 2024 lesz a Windows 12 éve kíváncsian várjuk az újdonságokat.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Menjen biztosra, bízza gépét a Számítógép Mentő Szakértőjére!

Hívjon most, segítünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük