hardvercserenel aktivalasi hiba windows 10

A korábbi Windows 7-ről és 8-ról frissített Windows 10 és 11-nél az utóbbi hetekben hardvercsere után nem lehet újraaktiválni.

A Windows 7-ről frissítőket hozta hátrányba a Microsoft

Az beszámolók szerint az elmúlt hetekben ugrásszerűen megnőtt a Windows aktiválás hibák száma. A hiba a korábbi Windows 7 és 8 felhasználókat érinti, akik korábban ingyenesen frissíthettek Windows 10-ra majd 11-re.

Az ok a Microsoft készülékben van

Néhány hete szüntette meg a Microsoft az ingyen frissítési lehetőséget a Windows 7 és 8 felhasználóknak. Ezzel indult be a lavina, mert az aktiválás szerverek immár újraaktiválásnál sem fogadják el a régi kulcsokat.

Bővítés vagy hardverhiba esetén is lyukra futhatunk

A számítógép bővítés esetén meg talán elfogadható, hogy új Win10-et kell vennünk, de egy hardverhiba, Processzor, vagy alaplap hiba esetén kellemetlen, hogy az amúgy sem kis költséget egy új Win liszensz is növeli majd.

A Microsoft támogatás sem tud segíteni

A hibáról bár tud már a Microsoft Support mégsem tud segíteni a korábbi kulcsokkal való újra aktiválásban. Az egyetlen megoldás a korábbi Windows 7 8 felhasználók számára egy új legális Windows 10 es licensz kulcs vásárlása. Ebben tud segíteni a számítógép Mentő is akár helyszíni kiszállással és driver és egyéb programok telepítésével.

Az általunk telepített Windows 10 kulcsokat nem érinti a hiba

Szerencsére nálunk minden esetben Windows 10 es legális kulcsok kerültek telepítésre mi az általunk készített Windows 10 vagy 11 rendszerek minden esetben újra aktiválhatók.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Menjen biztosra, bízza gépét a Számítógép Mentő Szakértőjére!

Hívjon most, segítünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük