hardvercserenel aktivalasi hiba windows 10

A korábbi Windows 7-ről és 8-ról frissített Windows 10 és 11-nél az utóbbi hetekben hardvercsere után nem lehet újraaktiválni.

A Windows 7-ről frissítőket hozta hátrányba a Microsoft

Az beszámolók szerint az elmúlt hetekben ugrásszerűen megnőtt a Windows aktiválás hibák száma. A hiba a korábbi Windows 7 és 8 felhasználókat érinti, akik korábban ingyenesen frissíthettek Windows 10-ra majd 11-re.

Az ok a Microsoft készülékben van

Néhány hete szüntette meg a Microsoft az ingyen frissítési lehetőséget a Windows 7 és 8 felhasználóknak. Ezzel indult be a lavina, mert az aktiválás szerverek immár újraaktiválásnál sem fogadják el a régi kulcsokat.

Bővítés vagy hardverhiba esetén is lyukra futhatunk

A számítógép bővítés esetén meg talán elfogadható, hogy új Win10-et kell vennünk, de egy hardverhiba, Processzor, vagy alaplap hiba esetén kellemetlen, hogy az amúgy sem kis költséget egy új Win liszensz is növeli majd.

A Microsoft támogatás sem tud segíteni

A hibáról bár tud már a Microsoft Support mégsem tud segíteni a korábbi kulcsokkal való újra aktiválásban. Az egyetlen megoldás a korábbi Windows 7 8 felhasználók számára egy új legális Windows 10 es licensz kulcs vásárlása. Ebben tud segíteni a számítógép Mentő is akár helyszíni kiszállással és driver és egyéb programok telepítésével.

Az általunk telepített Windows 10 kulcsokat nem érinti a hiba

Szerencsére nálunk minden esetben Windows 10 es legális kulcsok kerültek telepítésre mi az általunk készített Windows 10 vagy 11 rendszerek minden esetben újra aktiválhatók.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük