A Youtube Nem Jatssza Le A Videot Megoldas

A mai naptól Youtube nem játssza le a videót azoknak, akik reklámblokkolót használnak a böngészőben. Mi a megoldás? Mutatjuk!

Miért nem játssza le a Youtube a videót?

A Youtube hónapok óta teszteli a reklamblokkolók elleni védelmét. Igen, a Google videómegosztó platformja nagy, és sok pénzt keres. De ennél sokkal fontosabb hogy a tartalomgyártók időt energiát és kreativitást tesztek abba hogy napról napra új tartalmakat készítsenek a nézők számára. És ezek a tartalomgyártók közben nem tudnak dolgozni, valójában a tartalomgyártás a munkájuk ami pénzt energiát és időt igényel.

Tehát a reklámblokkoló használók valójában nem a YouTube zsebéből húzzák ki reklámbevételeket,  hanem az  által kedvelt videók készítőit hozzák nehéz helyzetbe.

A Youtube eddig 3 videó után szólt

YouTube a több hónapos tesztidőszak során 3 videó lejátszását engedte reklámblokkoló használatával. Ez ma megváltozott, mert már az első videó esetén is megjelenik a figyelmeztetés és nem játszódnak le a tartalmak.

A megoldás az Adblocker kikapcsolása

A megoldás viszont egyszerűbb a böngészőben jobb egérgombbal Rá kell kattintani az blocker bővítményre és azt ki kell kapcsolni vagy egyszerűen eltávolítani a böngészőből. Ezután a YouTube videók ugyanúgy le fognak játszódni mint korábban természetesen reklámokkal.

Ha nem szereti a reklámokat

Aki mégsem szeretne reklámokat nézni a YouTube videók között vannak még mindig nyitva áll a lehetőség a havi tíz dolláros prémium előfizetésre.

Ha nem sikerül kikapcsolni

Ha nem találja a reklámblokkolót böngészőjeben, kérje szakertőnk segítséget, aki a helyszínen, vagy távsegítseggel is ki tudja kapcsolni az Adblockert.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Menjen biztosra, bízza gépét a Számítógép Mentő Szakértőjére!

Hívjon most, segítünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük