Telekom internet hiba vedelem nonstop wifi

A Telekom internet hibák gyors, átmeneti megoldásához talált ki megoldást 4G-s USB Wifi stick használatával. De hogy működik a Non-stop Wifi szolgáltatás, és mikor érdemes igényelni?

Telekom internet hiba védelemhez esetére

Az otthoni internet hiba nem ritka mostanában. Bár az internet hálózatok soha sem látott Gigabites sebesseget kínálnak, a gyakorlatban pár évvel ezelőtt stabilabb volt a net, mint most. A Telekom felimserve a problémát, mostantól a Gigabites net szolgáltatásához úgynevezett WAN failover megoldást talált ki, ami a vezetékes net hiba esetén átmenetileg biztosít lassabb, de még használható kapcsolatot.

Hogy működik a Telekom internet hiba védelem?

A megoldast egy USB Wifi stick biztosítja, amit a Telekom modembe kell bedugni. Ha a vezetékes net megszakad, a modem automatikusan átvalt 4G-s mobilnetre, es lassabb, de meg haszbalhato kapcsolatot biztosit a hiba elharitásáig.

Mennyibe kerül a Telekom internet hiba védelem?

A védelem havi 700Ft-tól elérhető a Gigabites otthoni internet előfizetésekhez, és a csomag névben a Pro jelzéssel azonosítják. Ha önnek is kritikus az internet elérés, érdemes csonagváltással kérni az új funkciót.

Menjen biztosra, bízza gépét a Számítógép Mentő Szakértőjére!

Hívjon most, segítünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük