Uj windows ujratelepitesi modszer using update

A Windosws 11 forradalmi újítása már tesztés alatt áll. Az „Fix problems using windows uodate” egy olyan uhratelepítési megoldás lesz, aminél a programok és adatok megmaradnak, és még USB telepített sem kell készíteni.

Az új megoldás ígert előnyei

A Programok újratelepítését el lehet felejteni

Az új megoldás úgy végez tiszta telepített, hogy közben a telepített programok megmaradnak. Ez akkor lehet jó opció, ha a Windows új sérül, hogy azt más módszerrel nem lehet helyreállítani.

Nem kell USB stick sem

Ilyen esetben eddig egy pendriveról lehetett újratelepíteni a tényszerű, az új módszer viszont internetről szedi le a telepítőt, és magától végzi el az egész folyamatot. Ez hasonló mint a gyári vissszaállitás.

Az adatmentés többé nem probléma

Aznígeretek szerint a folyamat előtt adatmentést sem kell végeznünk mert az adatokhoz nem nyúl a telepítő.

Legyünk azért elővigyázatosak!

A Windowsban időről időre felbukkannak világmegváltónak tűnő megoldások. A legtöbbjükről viszont idővel kimerült, hogy nem tökéletes, vagy nem is úgy és azt tudja, amiről a marketing szövegben olvastunk.

Képzeljük csak el, milyen veszélyes lehet, ha 100%-bán megbíznak az új újratelepítési megoldásban, de az újratelepítés közben megfagyott, vagy az adatok egy részét mégis eltűnteti.

Biztos megoldás: biztonsági mentés

Ha valóban fontos adatok vannak gépünkön, az újratelepítés előtt mindenről készüljön biztonsági mentés. Ezzel elkerülhetjük, hogy egy hiba miatt esetleg mindenünk elvesszen az újratelepítés során.

Menjen biztosra, bízza gépét a Számítógép Mentő Szakértőjére!

Hívjon most, segítünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük