Windows 11 Pro helyszini telepitessel.jpg

A Windows 11 telepítés a leggyakoribb feladat, ha új gépünket, laptopunkat Windows nélkül vásároljuk. Ügyfelem is ezt tette, és a géphez az Alzában egyből vásárolt is egy dobozos Windows 11 liszenszet telepítő pendrive-al együtt.

Windows 11 az Alzából

A helyszínre érve kézbe kaptam a szép csomagolásban érkezò, dobozos Windowshoz kapott telepítő pendrive-ot, melyről az ügyfelem nem tudta elindítani a telepítést. Másik gépen ellenőrizve a szokásos telepítő könyvtárak meg voltak, a telepítő viszont az ő új laptopján, és az én teszt laptopomon sem volt hajlandó bebootolni. Ebből egyértelmű lett, hogy a kapott telepítő hibás, az EFI boot információk sérültek.

Windows 11 a SzámítógépMentőtől

A telepítést a szokásos, tesztelt saját Windows 12 telepítő pendrive-ról indítottam, és az operációs rendszer 20 perc múlva már fent is volt. Az aktiválast végül az általam biztosított Windows 11 Pro liszensszel végeztük el, így az ügyfelem azonnal jelezte is az Alzának, hogy a vásárolt Windows 11 hibás, és ezért visszaviszi.

Már csak az alapból fel nem ismert Wifi driver, Nvidia GPU driverek telepítése és a BIOS frissítés volt hátra, így összessegében 1 órán belül használatra kész volt a Windows 11.

Windows 11 árak

Az Alzában a Windows 11 Home változatát ügyfelem 60 ezer forintért vásárolta díszdobozzal, de hibás telepítő USB stick-el.

A SzámítógépMentő Windows 11 Pro liszensz helyszíni telepítéssel, driverezéssel, BIOS frissítéssel együtt 25 ezer forintba került, így ügyfelem a dobozos szoftver vissszavitelével összesen 35 ezer forintot spórolt.

Windows 11 új, vagy használt liszensz

Jogos a kérdés, hogy az Alzában miért kerül t kétszer annyiba a Windows 11 egyszerűbb változata mint nálunk?

Még az Alza új, dobozos Microsoft Windows 11 Home változatot árul, mi a használt szoftver újraértékesítési EU állasfoglalásnak megfelelő, ellenőrzött forrásból származó, használt Windows 11 Pro változatot telepítünk. A Windows 11 legális állapotát mi sem jelzi jobban, mint hogy a telepítés során sokszor a Microsoft ügyfélszolgálatának segítségével végezzük az aktiválást.

Ha megbízható Windows 11 telepítés kell

Ha ránk bízza a windows 11 telepítést számos bosszúságtan megkímélheti magát:

  • Garantáltan működő telepítő pendrive
  • Garantált legális liszensz
  • Home helyett Pro változat
  • BIOS beállítás a telepítéshez
  • A fel nem ismert Wifi sem probléma
  • Ha a telepítő nem látja az SSD-t, azt is megoldjuk
  • Féláron kapja telepitéssel együtt
  • Akár 1-2 órán belül érkezünk önhöz

Ne habozzon, egyértelmű a választás!

Menjen biztosra, bízza gépét a Számítógép Mentő Szakértőjére!

Hívjon most, segítünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük