Adatmentes akar 24 oran belul

Az adatmentés sérült wincseszter, SSD vagy Pendrive esetén egy óriási nyűg. Nem elég, hogy bizonytalanságban van, hogy vissszaállithatók-e az adatok, az adatmentésre keresve tucatnyi weboldal ígér profi megoldást.

De az árak és az átfutási idő csak akkor derül ki ha egyesével felhívja a cégeket.

Beviszgálás akár még ma

A SzámítógepMentőnél a beviszgálás az eőzetes telefonos egyeztetés napján is elkezdődhet. Sürgős esetben lehetőség van soron kívüli bevizsgálásra, akár 2-4 óran belül.

Az adatmemtés két szintje

Szoftveres hiba esetén adatmentés akár 24 órán belül

Ha az adathordozót a számítógépre csatlakoztatva a betűjel megjelenik, de az adatok nem olvashatók, vagy 0 méretű a meghajtó, nagy valószínűséggel szoftveres hibáról van szó. Ilyenkor a szokásos átfutási idő 48-72 óra. Sürgős esetben lehetőség van 24 órás soronkívüli helyreállitásra.

Hardveres hiba esetén akár 48-72 órás átfutási idő

Ha betűjel nem jelenik meg, vagy a szoftveres helyreállitas során fizikai hibák kerülnek feltárásra, a hardveres adatmentésre 48 órán belül egyedi árajánlatot adunk, a teljes mentés átfutási ideje 5-7 nap. Sürgős esetben lehetőség van az átvételt követően 24 órán belüli egyedi árajánlat adásra és a mentés akár 72 órán belül is elkészülhet.

Adatmentés transzparens árazassal

Az adatmentés árazása a SzámítógepMemtőnel teljesen átlatható, rejtett költségekről mentes:

  • Beviszgálás: 15eFt, ami tartalmazza az adathordozó elszállítását és vissszvitelét Budapesten
  • Szoftveres sérült adatmentés: 30-50eFt (100gb-ig)
  • Hardveres sérült adatmentés: 50-100eFt-tól egyedi árajánlat alapján

Sürgősségi adatmentés 50% felárral

A sürgősségi adatmentés +50%-os díjért cserében biztosítja az aznapi szoftveres adatmentés beviszgálást, és a 48-72 óra helyett akár 24 órás mentést szoftveres hiba esetén. Hardveres hiba, fizikai sérülés esetén a mentés 5-7 nap helyett sürgős esetben akár 48-72 órán belül is elkészülhet.

Mikor válassza a SzámítógepMentő adatmentési megoldását?

Ha megbízható adatmentésre van szüksége

Ha az adatok menthetők, akkor nálunk a legjobb minőségű adatmentésre számíthat. Míg a szoftveres mentési módszerünk a lehető leggyorsabb és legteljesebb eredményt biztositja, hardveres mentési eljárásunk olyan esetekben is visszaállitja az adatokat, amikor a legtöbb adatmentő cég már tehetetlen.

Ha nem akar heteket várni az adatmentésre

A piaci gyakorlattal szemben mi nem „tároljuk” az adatmentési megbízásokat, és húzzuk el a folyamatot 2-3 hetig. Nálunk az adatmentés átlagos átfutási ideje 2-3 nap, hardveres mentésnel 4-5 nap. Sürgős esetben akár felé ennyi idő alatt is hozzájuthat elveszett adataihoz.

Ha fontos a folyamatos tájékoztatás

A mentési folyamat során proaktívan, folyamatosan tájékoztatjuk a mentés állapotáról. Nem ön fog telefonálni, hogy megtudja, hol tart a folyamat, mert mindig értesítjük, egyeztetünk önnél.

Ha az adatmemtésért 30-50%-al kevesebbet szeretne fizetni

A legismertebb adatmentő cégek akár több tucat alkalmazottal dolgoznak. Nálunk a teljes automatizálásnak köszönhetòen az adatmentést két szakember végzi, de rendelkezésre áll ugyanaz a piaci sztenderd szoftveres és hardveres eszközpark. Ezzel tudunk azonos minőségű adatmentést biztosítani akár 30-50%-al kedvezőbb áron.

Adatmentéssel kapcsolatban keressen most

Hívja most szakértőnket, aki már telefonban előzetes tájekoztatast tud adni a mentés lehetséges módszereiről, átfutási idejéről és áráról.

Menjen biztosra, bízza gépét a Számítógép Mentő Szakértőjére!

Hívjon most, segítünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük